1 din 3 angajaţi români alege să ia prânzul la un restaurant sau să comande la birou, în timp ce 56% dintre aceştia preferă pachetul pregătit de acasă. Obiceiurile românilor în ceea ce priveşte masa de prânz din timpul săptămânii de lucru s-au schimbat fundamental faţă de anii anteriori, ca o consecinţă a situaţiei economice ce a afectat puterea de cumpărare a acestora, arată studiul ”Prânzul la birou”, realizat de iVox.ro şi Pluxee România.1 din 3 angajaţi români alege să ia prânzul la un restaurant sau să comande la birou, în timp ce 56% dintre aceştia preferă pachetul pregătit de acasă. Obiceiurile românilor în ceea ce priveşte masa de prânz din timpul săptămânii de lucru s-au schimbat fundamental faţă de anii anteriori, ca o consecinţă a situaţiei economice ce a afectat puterea de cumpărare a acestora, arată studiul ”Prânzul la birou”, realizat de iVox.ro şi Pluxee România.Read MoreMediafax