Crama Ştirbey aniversează 20 de ani de la redeschidere, prin lansarea unui produs de colecţie, spumantul aniversar Crâmpoşie 2011. Ediţia limitată reflectă moştenirea viticolă a regiunii Drăgăşani şi dedicarea cramei pentru vinurile premium realizate din soiuri autohtone. Obţinut din struguri de Crâmpoşie, recolta 2011, acest spumant brut este rezultatul unei maturări îndelungate pe drojdie, timp de 12 ani, folosind metoda tradiţională.Crama Ştirbey aniversează 20 de ani de la redeschidere, prin lansarea unui produs de colecţie, spumantul aniversar Crâmpoşie 2011. Ediţia limitată reflectă moştenirea viticolă a regiunii Drăgăşani şi dedicarea cramei pentru vinurile premium realizate din soiuri autohtone. Obţinut din struguri de Crâmpoşie, recolta 2011, acest spumant brut este rezultatul unei maturări îndelungate pe drojdie, timp de 12 ani, folosind metoda tradiţională.Read MoreMediafax