Bloc nou de apartamente Militari Lujerului, langa Cora si Plazza Mall

Un bloc de apartamente Militari Lujerului, cu 2 si 3  camere a fost inceput in cartierul Militari, localizat intre Cora Lujerului si Plazza Romania.Blocul de apartamente noi Militari Lujerului cuprinde 14 apartamente de 2 si 3 camere cu suprafete cuprinse intre 57mp si 84 mp.  Preturile pornesc de la 74000Euro pentru apartamntele de 2 camere si 97000Euro pentru apartamentele de 3 camere.

Proiectul este localizat pe str. Cupolei intre Cora Lujerului si Mall Plazza Romania la 5 min de mers pe jos de metrou Lujerului. Cuprinde 14 apartamente intr-un bloc P+5, cu lift de ultima generatie. Fiecare apartament are inclus in pret un loc de parcare.

Pentru detalii suplimentare gasiti pe: Bloc Apartamente Militari Cora Lujerului

Toate apartamentele sunt decomandate cu bucataria inchisa si peretii despartitori din caramida. La cererea clientilor apartamentele se pot personaliza cu finisaje la alegere, in functie de gusturile fiecarui proprietar.

Avantajele acestui bloc sunt multiple, locatia fiind insa cel mai important. Localizat intr-o zona linistita, foarte aproape de mijloacele de transport, dar mai ales de metrou, aparoape de Mall, Lidl, Cora, scoli, gradinite, este practic ceea ce isi doreste orice rezident al Bucurestiului.