Vand vila centru istoric Brasov, pentru hotel

Vand vila centru istoric Brasov, cladire istorica superba CASA IONICĂ, recondiţionată, modernizată pentru boutique hotel, gata pentru vânzare sau închiriere. Vila centru istoric Brasov este una dintre clădirile-semn ale frumosului oraş de la poalele Tâmpei, iar locaţia sa hipercentrală, chiar în Centrul Vechi al oraşului, o califică drept o oportunitate unică, serioasă şi profitabilă, atât pe teremen scurt, cât şi pe termen lung.

Casa este asezata pe o suprafata de teren de 874 mp de forma rectangulara, avand o curte interioara pentru 6 locuri de parcare si acces direct din bulevardul Eroilor.

Vila centru istoric Brasov se desfasoara in prezent la S+P+1+2M si a fost modernizata in 2008, interioarele sunt la stadiul de gri/rosu, cladirea fiind reconsolidata si partitionata conform optiunii actualului proprietar, aceea de a-i acorda destinatia hotel cu 20 camere.

Odata cu modernizarea cladirii s-au efectuat lucrari de consolidare a structurii de rezistenta si a peretilor interiori, subfundatii, fatada refacuta si izolata cu termosistem, acoperis total schimbat si acoprita cu tigla Tonda si geamuri mansarda Rotto.

Pret: 2.700.000 Euro

Tel: 0745.00.55.00, email: contact@ecapimobiliare.ro