Apartamente 2 camere Militari prin programul Prima Casa, in Belsugului Residence

Apartamente 2 camere Militari se pot achizitiona  prin programul Prima Casa pana la sfarsitul anului, in proiectul rezidential Belsugului Residence din cartierul Militari, Sector 6 Bucuresti. Un bloc nou cu 63 de apartamente tocmai se finalizeaza in aceste saptamani si clientii pot accesa fonduri Prima Casa pana la sfarsitul anului.

Cateva banci mai au suficiente fonduri pentru programul Prima Casa astfel incat mai puteti achizitiona apartamente noi in acest an.

“In curand vom avea posibilitatea sa semnam antecontracte la blocul 5 din Belsugului Residence, astfel incat sa putem da sansa a peste 60 familii sa se mute pana la sfarsitul lunii decembrie in apartamentul pe care l-au rezervat”, spune dezvoltatorul proiectului. “Desi mai sunt putine fonduri avem intelegeri cu unele banci care mai au fonduri si ii putem ghida pe clienti sa acceseze fonduri pana la sfarsitul anului. Cei interesati sunt rugati sa acceseze site-ul proiectului www.belsuguluiresidence.ro sau sa sune la numerele de pe site si sa ceara informatii”.

Despre Belsugului Residence

Apartamente noi Militari. Complexul rezidential de garsoniere si apartamente noi Militari Belsugului Residence, cuprinde 9 blocuri noi de apartamente D+P+5 si D+P+6, si este dezvoltat in mai multe faze de constructie pana la sfarsitul anului 2016. Primele 4 blocuri de apartamente sunt finalizate si locuite, in prezent fiind in constructie blocul 5 din proiect.

Ansamblul cuprinde aproximativ 700 apartamente, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, multe dintre ele deja livrate in primele faze de constructie.

Apartamente 2 camere Militari Belsugului Residence gasiti si in blocul 5, aflat in constructie unde sunt disponibile 63 apartamente, termenul de livrare fiind programat pentru Decembrie 2015.

Mai ulte detalii apartamente 2 camere Militari pe www.belsuguluiresidence.ro