Au inceput rezervarile la Târgul Național Imobiliar TNI – editia de toamna

Ediția de toamnă a Târgul Național Imobiliar TNI se va desfasura in perioada 19 Septembrie – 01 Octombrie 2017. Pana in prezent spațiul expozițional este deja ocupat în proporție de peste 60%!

Ediția târgului imobiliar TNI cu numărul 25, ce a avut loc în perioada 19-21 mai, a fost un REAL SUCCES, marcând intensificarea tranzacționării pe piața imobiliară și relansarea segmentului de locuințe medium & high. Principalele companii active în piața imobiliară s-au grăbit să își rezerve stand la următorul târg ce are loc în perioada 29 septembrie- 1 octombrie în aceeași locație- Palatul Parlamentului- Sala Unirea, iar spațiul expozițional este deja ocupat în proporție de peste 60%.

Alege și TU să fii promovat de profesioniști, să intri în contact direct cu clienți targetati și să realizezi parteneriate de lungă durată în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI! CLICK AICI pentru a-ți alege standul la TNI!

Evenimentele marca TNI reprezintă cadrul special creat în care companiile își pot îndeplini minim 6 obiective de business:

  • Crearea și consolidarea imaginii companiei;
  • Poziționarea pe piața de profil;
  • Dezvoltarea activității business prin realizarea de parteneriate;
  • Demonstrarea performanțelor și lansarea de produse și servicii noi într-un cadru dedicat;
  • Contact direct cu clienți targetați;
  • Discuții cu jurnaliști ce deja și-au anunțat prezența în cadrul manifestării.

 

Te invităm să participi la Târgul Național Imobiliar TNI. Evenimentul de referință al pieței imobiliare din România!

Rezerva standul Aici