Edenia Titan, printre ansamblurile europene de top Adama, câştigătoare la European Property Awards cu Edenia Titan

Dezvoltatorul imobiliar lider de piață Adama, deținut exclusiv de Immofinanz Group, a fost premiat cu distincţia Highly Commended în cadrul etapei europene a bine-cunoscutei competiţii International Property Awards. Este al doilea an consecutiv în care compania se înscrie pe lista câştigătorilor, concurând alături de proiecte din alte 30 de ţări. Dacă în 2013, Evocasa Selecta a fost proiectul laureat, în 2014, Edenia Titan este proiectul din portofoliul Adama declarat câştigător la categoria Development Multiple Units.

Edenia Titan - IPA Award (1)

Premiile European Property Awards din acest an au fost decernate în cadrul evenimentului anual European Property Show, desfăşurat la Londra pe data de 14 octombrie 2014, gala bucurându-se de participarea Lordului Richard Best, membru în Camera Lorzilor (Parlamentul Marii Britanii). Adama a fost reprezentată de Alina Necula, Head of Marketing & Sales.

În fiecare an, evenimentul devine locul de întâlnire al celor mai importanţi jucători europeni din real estate – dezvoltatori de top, arhitecţi, designeri de interior sau brokeri imobiliari, pe lângă gala de decernare a premiilor, în cadrul European Property Show fiind organizate workshop-uri şi mese rotunde pe teme actuale din piaţa imobiliară, precum beneficiile standardelor internaţionale pentru piaţa imobiliară, concepte de retail profitabile sau regenerarea urbană.

”Pentru al doilea an consecutiv, Adama reuşeşte performanţa de a fi premiată în cadrul prestigioasei competiţii International Property Awards, fiind singura companie din România câştigătoare la categoria sa. Premierea proiectelor Evocasa Selecta şi Edenia Titan vine ca un statement al calităţii, nivelul impus de Adama dovedindu-se a fi unul occidental şi putând să concureze cu alte ansambluri rezidenţiale din Europa”, declară Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group.

Edenia Titan (1)
Edenia Titan, proiect dublu premiat
Pe lângă distincţia Highly Commended obţinută recent, ansamblul rezidenţial Edenia Titan, prin intermediul căruia Adama se înscrie şi în 2014 printre companiile câştigătoare, a fost desemnat în 2013 “Proiectul rezidenţial al anului” în cadrul unei alte competiţii regionale renumite, CIJ Awards.

Edenia Titan cuprinde trei clădiri cu 352 de apartamente de una, două şi trei camere, cea de-a doua fază de dezvoltare fiind livrată de Adama post-criză, în 2013. Ansamblul beneficiază de o amplasare ideală pentru un complex rezidențial nou: într-un cartier de tradiţie al orașului – Titanul, având acces facil la zona de centru sau la alte cartiere ale Capitalei, dar și toate facilitățile de zi cu zi în imediata apropiere: staţia de metrou şi Parcul Titan, şcoli, grădiniţe sau centre comerciale, precum Iris Titan Shopping City, adresându-se astfel familiilor active, în căutarea unei locuinţe moderne.

Apartamentele din incinta Edenia Titan dispun de finisaje de înaltă calitate, păstrând standardele internaționale şi garanţia unui constructor de top din România – Bog’Art. Locatarii beneficiază și de o serie de facilități în cadrul proiectului: locuri de parcare, pază 24 de ore din 24, suprafețe comune atent îngrijite, spații de depozitare încăpătoare, un loc de joacă pentru copii și o comunitate extinsă de locatari, prima fază de dezvoltare a proiectului fiind vândută integral.

European Property Awards fac parte din faimoasa competiție International Property Awards, numărându-se printre cele mai prestigioase distincții dedicate segmentului rezidențial și comercial, fiind şi competiția cu cea mai ridicată cotă din lume în funcție de valoarea proiectelor înscrise.

Premiile sunt acordate pe baza voturilor oferite de un juriu de calibru, format din peste 70 de experți internaționali care desemnează câştigătorii exclusiv din rândul proiectelor finalizate, precum și al agențiilor imobiliare de top din Europa. Rusia și Turcia conduc în clasamentul țărilor cu cele mai multe premii obținute de-a lungul timpului.

Pe 4 decembrie, în Dubai, câștigătorii European Property Awards care au obținut cel mai mare punctaj vor concura în fața celorlalte companii premiate din Asia, Africa, UK, America de Nord și de Sud și Arabia, stabilindu-se astfel câștigătorul la nivel mondial din fiecare categorie.
Despre ADAMA
Adama este un dezvoltator de top, activ în România, Moldova, Ucraina şi Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1.700 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.200.

Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Europa listate la bursă Compania este inclusă în indexul de top ATX al Bursei de Valori de la Viena și este prezentă și pe Bursa de Valori Varșovia. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu care numără în prezent peste 520 de proprietăți de înaltă calitate, având o valoare de piaţă de aproape 7,2 miliarde euro. Ca un „motor în imobiliare”, compania se concentrează pe conectarea celor trei sectoare principale de business: dezvoltarea de proprietăți prime sustenabile, special concepute, amplasate în locații premium, managementul profesionist al acestor proprietăți și un ciclu de vânzări optimizat. IMMOFINANZ Group îşi concentrează activitatea pe segmentele de retail, office şi logistic pe opt pieţe-cheie din regiune: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia.
Pentru mai multe informaţii, accesaţi http://www.immofinanz.com | http://blog.immofinanz.com | http://properties.immofinanz.com

IMMOFINANZ Group în România
IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari şi investitori din România, cu un portofoliu de 89 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 978,5 milioane de euro. România ocupă locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 13,5%, după Rusia, cu 24,1%, şi Austria, cu 18,7%. În noiembrie 2011, IMMOFINANZ Group a achiziționat Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.