Posibilitati de creditare oferite de partenerii TNI, prin programul Prima casa sau alte credite ipotecare

In cadrul Targului National de Imobiliare puteti gasi standuri BRD si BCR, precum si alti parteneri financiari (Credit Financial Advanced) care ofera consiliere financiara pentru cei care doresc sa achizitioneze o locuinta prin credit imobiliar sau credit Prima Casa.

DSCN5807

Creditul ipotecar Prima Casa iti ofera posibilitatea de a cumpara prin programul Prima Casa, fie o locuinta finalizata, fie una in curs de finalizare, aflata in diverse faze de constructie, destinata achizitionarii dupa finalizare.

Finantarea se face in lei, pe o perioada maxima de 30 ani, cu care sa-ti cumperi sau sa construiesti o casa. Fara comision de acordare si gestiune a creditului.

De ce venituri ai nevoie pentru a obtine imprumutul?

Se accepta o gama larga de venituri: de la venituri din salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, rente viagere, pana la venituri din activitati independente. Poti obtine o suma mai mare daca aduci si veniturile a maximum 3 co-imprumutati.

Poti beneficia de creditul Prima Casa daca:

-Nu detii in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia nicio locuinta;

– Detii in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia cel mult o locuinta, dobandita prin orice alt mod decat prin Programul Prima Casa, in suprafata utila mai mica de 50 mp.

Mai multe informatii puteti gasi pe www.vanzari.bcr.ro, www.creditfa.ro, office@creditfa.ro, ramona@sudbroker.ro .